Extra Szolgáltatások

Sztriptíz show a limóban

Sztriptíz show

A limuzinban történik, menet közben. Javasolt az időtartam felénél felvenni a táncost/táncosokat, akiknek a tartózkodási ideje a limuzinban fél óra, a műsor 15 perc.Választható: rendőrnő, ápolónő, apáca, rab, nyuszi, cowgirl, titkárnő, diáklány, utcalány, lakk ruhás, gengszter, arab hastáncos, angyal, ördög, hawaii show.   Teljes sztripper választékunkhoz, kérjük keressen minket!

35.000 Ft

Chip&Dale show a limóban

Chippendale show

A limuzinban történik, menet közben. Javasolt az időtartam felénél felvenni a táncost/táncosokat, akiknek a tartózkodási ideje a limuzinban fél óra, a műsor 15 perc.Választható: rendőr, gengszter, Tarzan, egyiptomi, spanyol, katona, kommandós, kalóz, James Bond, tengerész kapitány és matróz.   Teljes chippendale választékunkhoz, kérjük keressen minket!

35.000 Ft

Partyhostess szolgáltatás

PARTYHOSTESS SZOLGÁLTATÁS

Gyönyörű Partyhostess lányok, akik előkelő kíséretet nyújtanak a budapesti éjszaka felfedezéséhez.   A szolgáltatás 5-6 óra partykíséretet tartalmaz. Az elérhető lányok portfóliójáért keressen minket!

30.000 Ft / lány

Topless felszolgáló lányok

Topless felszolgáló

A limuzinban a vendégek kiszolgálása szexi öltözetben. Kérhető női és férfi felszolgáló. Időtartama 1 – 4 óra. Igény esetén testfestéssel, melynek ára +25.000 Ft

35.000 Ft

Profi fényképész / videó operatőr

Fényképész / Videó operatőr

A fényképész / video operatőr időtartama nem kötött a limuzinhoz. Kezdhet korábban, végezhet később is. A videó komplett vágott anyagként kerül átadásra, alázenésítve!

15.000 Ft / óra

Go-Go táncos lányok

Go-Go táncos

A limuzinban szexi ruhában táncol. Kérhető női és férfi táncos. Időtartama 1 – 4 óra.

35.000 Ft

Ingyenes klubbelépők

Ingyenes belépés

A Limo King utasai VIP személynek számítanak, ezért ingyen és soron kívül léphetnek be Budapest legjobb éjszakai szórakozóhelyeire. 

Ingyenes belépés

Extra italválaszték

Extra italválaszték

Rendelésre egyedi ital igényeket is tudunk teljesíteni, ezeket előre bekészítjük a limuzinba megbeszélés alapján! Jégkocka kérhető 2000ft.

X Ft-tól

Bar Mixer

Mixer

A limuzinban történik, menet közben a mixer elkészíti a kért koktélokat.

Mixer ára: 55.000 Ft-tól

 

 

A Limo King kínálata

Széles limuzin választékkal állunk a megrendelőink rendelkezésedre, minden féle-fajta rendezvényre tudunk megfelelő limuzint biztosítani a számodra. Számunkra nincsen lehetetlen! Nincs olyan kívánság és igény, aminek eddig ne tudtunk volna megfelelni.

A több százezer megrendelésből és a sok-sok megrendelőtől visszaérkezett pozitív visszacsatolásból, elmondhatjuk, hogy Magyarországon egyedülálló gépparkkal rendelkezünk a limuzin bérlés terén és jelenleg nincs olyan versenytársunk a piacon,  aki hasonló minőségű szolgáltatást tudna nyújtani. Limuzinjaink sok extrával vannak felszerelve, mind külsőleg és belsőleg. Válaszd ki a Neked tetsző limuzn különlegességet, hogy bearanyozzuk a Te nagy napod!

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!