Hummer H1 – Fehér

Hummer Limo Bérlés - Befogadóképesség ikon
12 fő
Fehér hummer kölcsönzés - hosszúság ikon
8,5 méter
h1 hummer limo bérlés budapest - ár ikon
Jelenleg nem elérhető

Extrák

  • LCD TV + DVD
  • extra méretű tetőablak
  • iPod/bluetooth csatlakozás
  • fények, lézer
  • sötétített ablakok
  • légkondícionált
  • extra bárpultok
  • bőr belső

Hummer limó bérlés? Akkor ez a hófehér Hummer H1 a legjobb választás. Az összes hummer limuzin tekintélyt parancsoló, de a H1-es Hummer Limó mégis más. Ennek valóban nincs párja. Ez egy igazi fehér katonai limuzin. Nagy ritkaságnak számít, hazánkban is mindössze ez az egy darab van belőle. Igazi kincs. Aki szereti a hummereket, az tudja, hogy mit jelent a hummerek generációjában a H1-es generáció. Na ez a limuzin abból a szériából való!

Bár katonai limuzin, a külső megjelenését tekintve, morcos és kegyetlen orra van, belül mégis könnyed luxus várja az utasokat. Színes, hangulatos belsőt kapott, kényelmes ülésekkel, bőr bevonattal, bárpulttokkal. A bőr dekoráció letisztult és elegáns, akár csak maga a limuzin. 

Akár 12 fő is elfér ebben a nem minden napi hummer limóban, ezért kissabb-nagyobb baráti tárasaságok, bulik, legény búcsúztatók vagy épp leány búcsúztatok elengedhetetlen kelléke lehet ez az autó. Ezek mellett természetesen elegánsan mutat egy ilyen limuzin esküvői limuzinként is. Képzelje csak el, mikor a hófehérbe öltözött menyasszony és szíve választottja beszállnak a fehér Hummer H1-es limuzinba. Azt hiszem magáért beszél a pillanat.

Fontos Önnek a jó ár? Ez a Hummer Limó már 50.000.- Ft-tól bérelhető egy órára, így joggal mondhatjuk, hogy az olcsó limók egyike, miközben eleganciája, megjelenése, felszereltsége és mérete koránt sem olcsóságra utal!

Mindezt összevetve, azt hiszem kijelenthetjük, ha Hummer Limó Bérlés, akkor Hummer H1 és a Limo-King!

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • Nagyon jó választás volt, éljen a Hummer Limó Bérlés! Szerintem mind közül ez a legjobb a limuzin! Végigjártuk a hősök terét, a kör utat és a Dunán is átkocsikáztunk. Káprázatos este volt, sosem felejtem el! Zoltán

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!