Ford Excursion

Legjobb Limo Bérlés Budapesten Hosszúság ikon
13 fő
Legjobb Limo Bérlés Budapesten Hosszúság ikon
10 méter
Ford Excursion limo Bérlés Budapest Ár ikon
65.000 Ft-tól

Extrák

  • LCD TV + DVD
  • tetőablak
  • hangulatfények, lézer
  • iPod csatlakozás
  • sötétített ablakok
  • extra bárpult
  • bőr belső
  • légkondícionált

Limo bérlésen gondokozol? A Ford Excursion limuzin egy 10 méter hosszúságú csodaautó, amely 13 fő szállítására alkalmas. Klasszikus megjelenésű, elegáns fehér színű autó, amely megfelelő lehet kisebb bulizni vágyó csoportoknak, akik nem szeretnének különösebb extrákkal felszerelt hatalmas autót. Mindezt persze baráti és megfizethető áron.

Természetesen ebben a limuzinban is találsz belső bárpultot, ledes hangulatfény világítást, különleges belső kialakítású bőr ülései pedig igazán egyedi megjelenésű autóvá varázsolja a Ford Excursiont. Ez az autó a filmekből jól ismert tetőablakkal is rendelkezik, ha megosztanátok örömteli pillanatotokat az utcán sétálókkal. Ha pedig épp az ellenkezőjére vágynátok, akkor a lesötétített ablakoknak köszönhetően teljesen elbújhattok a külvilág elől. A nyári fülledt éjszakák kellemesebb elviselését klíma biztosítja számotokra.

Technikai extrák: LCD TV + DVD, és IPod csatlakozási lehetőség. Válaszd ezt az autót, ha szeretnél egy megbízható, árban kedvezőbb limuzint bérelni a Te nagy eseményedre!
A Ford Excursion limo bérlés már 65.000 Ft-tól elérhető.

Még mindig nem elég csak a gyönyörű limuzin, további extra szolgáltatásra vágysz? Kérj saját mixert a limuzinban töltött időre, aki egyedi, saját ízlésetek szerint keveri kedvenc koktéljaitokat. Vagy akár örökítsétek meg az élményt egy profi fotóssal, operatőrrel, hogy soha ne felejtsétek el az éjszakát!

Egyszerű, gyors limo bérlés, IDE kattintva!

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • Gyorsan és egyszerűen ment a limo bérlés az oldalon. Nagyon jó választás volt, mind közül a legjobb a limuzin a Ford Excursion! Végigjártuk Budapest legforgalmasabb részeit, elképesztő este volt, sosem felejtem el! Gábor

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!