Ford Party Limo Black

VIP limo bérlés Befogadóképesség ikon
17 fő
Limuzin hossza ikon
10,5 méter
Limuzin ára ikon
100.000 Ft-tól

Extrák

  • LCD TV + DVD
  • tetőablak
  • hangulatfények, lézer
  • iPod, USB csatlakozás
  • sötétített ablakok
  • disco gömb
  • 3 bárpult
  • bőr belső
  • légkondícionált

Igazi partyarcok vagytok? Akkor a Ford party busz autónk pont nektek való! Sportos megjelenésű, nagyon férfias és karakteres limuzin. 10,5 méter hosszúságú, arany és fekete színekben pompázó különlegesség, amely garantáltan feltűnő megjelenést biztosít majd számotokra.

17 fő szállítására alkalmas, így az baráti / munkahelyi társaság is együtt utazhat és hangolódhat az éjszakára. Ez már egy igazán tekintélyes méretű autó! Megtalálható benne minden, ami egy party buszba kell! Technikai extrákat tekintve LCD TV-vel és DVD, IPOD és USB csatlakozóval is fel van szerelve ez a limuzin. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy így akár a saját zenéteket, video anyagaitokat is nézhetitek és hallgathatjátok miközben a utaztok. A méretéből fakadóan igen nagy belső térrel rendelkezik ez a party busz! Ez pedig igazán nagy kényelmet jelent. Lehet szó akár hosszabb utakról vagy, reptéri transzferről, de akár távolsági utazásról is.

3 bárpult is található a  belsejében, mindezt persze, klimatizált, komfortos, bőrüléses kivitelben.  Ebben az autóban még az italaitokat is be tudjátok hűteni. A limóhoz pezsgő alapból jár, de ha további italokat szeretnétek arra is van megoldás. Csak  tekintsétek át extra ital választékunkat és jelezzétek szándékotokat a megrendeléskor.

A retro bulikat idéző disco-gömbtől, a hangulatos lézer fényektől pedig garantáltan megvadulsz majd. Mindenképpen ajánljuk ezt a modellt férfiaknak és hölgyeknek egyaránt. Méghozzá azoknak, akik szeretnének igazi disco-hangulatban utazni a céljukig. Legyen az egy házibuli, vagy egy varázslatos klub Budapest belvárosában.

Tekintsd meg galériánkban vagy a  panoráma képen a party busz belsejét! Ez e legjobb módja, hogy meggyőződj Te is, a Ford Party Limo egy minden igényt kielégítő, hangulatos limuzin.

A Ford party busz bérlés már 100.000 Ft-tól elérhető.

Hát kell ennél jobb ajánlat?

Nem? Rendeld meg most azonnal!

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • Felejthetetlen volt a szülinapom, amiért nagyon hálás vagyok a barátaimnak! Egy diszkógömbös Ford Party busz jött elém... újra a hetvenes években érezhettem magam. :) Nagyon menő volt! Nem is tudtam, hogy létezik Budapesten olyan, hogy Party Busz Bérlés. Órisái! :) Bence

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!