Hummer H2 Fekete

Hummer Bérlés Budapest szolgáltatás - Limuzin befogadóképessége ikon
16 fő
A legjobb Hummer Bérlés Budapesten - Hossz ikon
11 méter
Hummer bérlés Budapesten olcsón - ár ikon
75.000 Ft-tól

Extrák

  • LCD TV + DVD
  • tetőablak
  • iPod, USB csatlakozás
  • hangulatfények, lézer
  • sötétített ablakok
  • légkondícionált
  • extra bárpult
  • bőr belső

Hummer Bérlés Budapest en? Egyértelmű a válasz! Egy elegáns megjelenésű Hummer H2 fekete limuzin garantáltan levesz majd mindenkit a lábáról! Ez a fekete Hummer limuzin igazán tekintélyt parancsoló autó. A fekete színe és a lesötétített ablakai egyszerre kölcsönöznek eleganciát és sugallnak titokzatosságot. Króm kerekei úgy csillognak a fekete autó test alatt, ahogy a legfényesebb csillag csillan meg egy tiszta éjszakán az égbolton. Ha igazán elegáns megjelenést szeretne, ez az Önnek való limuzin típus.

16 fő fér el a benne, tehát nem nevezhető éppen kis autónak. 16 fő nem kevés. Legyen szó legénybúcsúról, céges csapatépítőről, baráti buliról, ünneplésről, vagy épp másról a legtöbb esetben a 16 férőhely elegendő. A Hummer H2 limuzin maga pedig 11 méter hosszúságú. Diszkrét külsejéhez gyönyörű megvilágítású, elegáns bőr belsőtér,  légkondicionálás, tetőablak és lesötétített ablakok tartoznak. Technikai extrákat tekintve LCD TV-vel és DVD IPOD és USB csatlakozóval van felszerelve az autó, nem beszélve a profi hangtechnikáról, ami hangerőben és hangminőségben is rászolgál a profi kifejezésre. Ezen felül található a Hummer Limuzinban extra bárpult és a hangulatfények, melyek csak fokozni fogják az est hangulatát! Ajánljuk kisebb csapatoknak akik diszkréten szeretnének megjelenni egy elegáns autóval.

A limuzinhoz extraként kérhet italokat, kérhet fotóst de akár topless felszolgálót vagy éppen striptíz táncosok lányokat / chip’n’dale táncos fiúkat is.  

Tudta, hogy a Limo-King limuzinjával érkezve számos Budapesti szórakozóhelyre soron kívül, ingyenesen beléphet? És azt tudta, hogy a Limo-King utasai ezeken a helyeken VIP vendégnek számítanak, minden felár nélkül!

A Hummer h2 fekete limuzin már 75.000 Ft-tól elérhető, csak a Limo-King-től!

Rendelje meg még ma, nehogy lefoglalják Ön előtt. Ha Hummer Bérlés Budapest, akkor Limo-King!

Kérdése lenne? Keressen minket bizalommal és mi minden felmerülő kérdésére választ adunk!

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • A szülinapi bulim előtt én nem is tudtam, hogy létezik olyan szolgáltatás, hogy Hummer Bérlés Budapest en. Sosem felejtem el azt az estét. Régi álmom volt már, egy Óriási limuzinnal utazni, erre egyszer csak mondták a barátaim, hogy menjünk ki a ház elé az utcára, mert érkezik egy "kis" meglepetés. Hát minden volt csak nem kicsi! Egy gyönyörű fekete Hummer limuzin gördült a ház elé, és egy fergeteges party vette a kezdetét... Balázs

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!