Hummer Daddy

Hummer Daddy bérlés Befogadóképesség ikon
33 fő
Hummer Daddy bérlés Budapesten Hosszúság ikon
14 méter
Hummer Daddy bérlés Budapest Ár ikon
100.000 Ft-tól

Extrák

  • felnyíló oldalajtó
  • táncos rúd
  • nyitható tető
  • iPod, USB csatlakozás
  • hangulatfények, lézerek
  • sötétített ablakok
  • légkodícionált
  • extra bárpultok
  • bőr belső

Óriási csapattal indulnátok az éjszakába és nem, hogy 3-4 taxiba, de még egy átlagos limuzinba sem fértek be? A Hummer Daddy bérlés a megoldás! Ebben a 14 méter hosszúságú robosztus limuzinban 33 fő fér el kényelmesen, akár állva is.

Lenyitható tetővel, felnyitható oldalajtókkal, lesötétített ablakokkal és légkondicionált belső térrel rendelkezik. Ha szeretnél gogo táncost is magatokkal vinni, ideális választás ez a limuzin típus, mert a belső térben egy gogo táncosoknak fent tartott táncos rúd található. Az autóban található még ezenkívül bárpult, ahol a jól megérdemelt italokat tudjátok behűteni. A különleges belső megvilágítás nagyon hangulatossá teszi a belső teret. A kényelmes bőr belső ülések mellé technikai extraként LCD TV / DVD, IPOD és USB csatlakozó tartozik.

Ideális választás a Hummer Daddy bérlés például azoknak a nagyobb legénybúcsús csapatoknak, akik szeretnek vadul bulizni! Dobjátok fel a hangulatot egy szexi sztriptíz show műsorral vagy topless felszolgálóval. Ha pedig nem akartok egész este csak a férfi falkával nyomulni, válasszatok pár  partyhostess lányt kísérőként a felejthetetlen éjszkátokba.

Szalagavatótok lesz és szeretnétek valami parádés, maradandó bevonulást a suli báljának helyszínére? Ebben az elképesztő limuzin monstrumban az egész osztály kényelmesen elfér.

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • Gyerekek, ez az autó a limuzinok mekkája! Nem bántuk meg, hogy Hummer Daddy bérlés re adtuk a fejünket. Egy nagyobb társasággal buliztunk. Elképesztő gyönyörű volt belűlről, bárpultokkal, nagy képernyős tévével! Zoli

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!