Chrysler 300C White

Olcsó VIP limo bérlés Befogadóképesség ikon
9 fő
Olcsó Limuzin hossza ikon
8,5 méter
Olcsó limó ára ikon
45.000 Ft-tól

Extrák

  • LCD TV + DVD
  • hangulatfények
  • sötétített ablakok
  • légkondícionált
  • extra bárpult
  • bőr belső

Olcsó limuzin t keres? Ez a klasszikusabb limuzin a tökéletes választás. Ez egy olyan megfizethető luxusautó melyet az elegancia, letisztultság jellemez kívül és belül egyaránt. Kapacitását tekintve 9 fő is elfér ebben a csak nem 8,5 méter hosszúságú autóban.

A technikai extrák közül mindenképpen említésre méltó az LCD TV és a DVD, illetve a profi audio hangrendszer. Lesötétített ablakai teszik igazán titokzatossá és elegánssá ezt az olcsó limuzin t, ami árát meghazudtolóan igényes típus. A belső terében fekete bőrülések várják a kényelemre hivatott vendégeket, míg a jó hangulatáról a belső bárpult és belső megvilágítás gondoskodik, mi tagadás… igazán gyönyörű hangulatfényekkel van felszerelve ez a limó.

Ajánljuk a Chrysler 300C-t olyan rendezvényekhez, ahol fontos a kényelem és a luxus, de nem szeretnénk túlon túl hivalkodóak lenni, és ajánljuk a Chrysler 300C-t mindenkinek, aki nem szeretne túl sokat költeni limuzin bérlésre, és inkább olcsó limuzint szeretne. Kínálatunk közül az „egyik legkisebb” beltérrel rendelkező limuzin, ezért kisebb, pár fős brigádoknak tökéletes választás ez a fajta limuzin. Elvinné kedvesét egy páratlan randira? Szeretné meghódítani álmai hölgyét? Ezt a limuzint két főnek is melegen ajánljuk.

Esküvőre szeretne limuzint? Az autóban nem ülne más csak a menyasszony és a vőlegény? Talán ez az autó a tökéletes választás, hiszen nem túl nagy, nem től kicsi, viszont felettéb elegáns és hófehér színével igazi éke lehet a leggyönyörűbb menyegzőknek is.

Nem utolsó sorban pedig az ára miatt is nagyon kedvező ez az autó, hiszen már 35.000 Ft-ért már bérelhető ez a limuzinunk.

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • Őszinte leszek, nekünk az egyik fő szempont az volt, hogy olcsó limuzin t bérelhessünk. Talán eljön majd az idő, amikor nem fog számítani az ára, de most így középsulis pénztárcával, igenis ez volt a fő szempont. Annak ellenére, hogy fejenként 5000 Ft-ból megvolt a limó, egy baromi jó autót kaptunk. Csodaszép ez a Chrysler 300C és messze mi voltunk a leggizdábbak a szalagavatón :) Köszönjük Limo King!!! Péter

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!