Cadillac DTS Pink

VIP limo bérlés Befogadóképesség ikon
8 fő
Legjobb Limo Kölcsönzés Budapesten Hosszúság ikon
9 méter
Hummer Bérlés Budapest Ár ikon
40.000 Ft-tól

Extrák

  • LCD TV + DVD
  • hangulatfények, lézer
  • sötétített ablakok
  • légkondícionált
  • extra bárpult
  • bőr belső

Egy gyönyörű, elegáns rózsaszín limuzin bérlés az amint gondolkozol? A Limo-King Pink Cadillac Limoja az, amit keresel! Ez a rózsaszín limó a kisebb csajos partyk elengedhetetlen feltétele.
8 fő fér el kényelmesen ebben a szépséges Rózsaszín Cadillac limuzinban. Technikai extrákat tekintve LCD TV-vel és DVD, IPOD és USB csatlakozóval van felszerelve a limuzin. A megvilágítást hangulat és lézerfények fokozzák, sötétített ablakaival garantáltan titokban marad, ami itt történik. Ezen felül egy 4000 Wattos hifi is van a limóban, ami a garantált jó hangulatot szolgálja majd.

Igényes és kényelmes belső tér, tekintélyes megjelenés. 9 méter hosszú, bőr belsővel és letisztult külső formavilágával garantáltan jó választás hölgy megrendelőink számára, akik rózsaszín limuzin bérlés ét fontolgatják, legyen szó akár egy csajos estéről, szülinapi buliról, leánybúcsúról, vagy akár esküvőről. A limuzint ki lehet bérleni egy, de akár több órára is, sőt, akár még a repülő térre is kimehet vele rég nem látott barátnőjét meglepni, lásd reptéri transzfer szolgáltatásunkat! 

Olcsó limuzint szeretne? Ez az limó már 40.000 Ft-tól elérhető. Ennél, aligha talál kedvezőbb ajánlatot. Ez garantáltan Budapest legjobb áron bérelhető rózsaszín limuzinja.

Bármi kérdésed van a Cadillac DTS Pink – rózsaszín limuzinnal kapcsolatban? Tedd fel nekünk itt.

Rendeld meg ezt a limuzin most, IDE kattintva!

Képek

VÉLEMÉNYEK

  • Leánybúcsúmat tartottuk az egyik budapesti szórakozóhelyen, ahová ezzel a csajos rózsaszín limoval érkeztünk, imádtuk! Ha valaki rózsaszín limuzin bérlés en töri a fejét, én csak ajánlani tudom! Zsuzsi

Mi az a limuzin?

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Igyekszünk minden különleges megkérésnek, igyénynek megfelelni. Szeretjük azokat a megkereséseket, amikor valami egyedi dolgot kell teljesítenünk. Mert ugye van olyan alkalom, amikor szeretné az ember, hogy valamilyen kis extrát vihessen a dologba. Milyen nagy örömöt szerezhetünk például azzal, ha szerettünket a repülőtéren egy limuzinnal várjuk majd? Vagy ha kedvesünk elé megyünk a szülinapján egy barátokkal teli limóval? Ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul? Próbáld ki Te is a Limo King-et, garantáltan emlékezetessé tesszük a pillanatot!

A limuzinok története

Az autózás kezdetén a motor hamar az utastér elé, az orrba került, hátul pedig adta magát a hely a csomagtartónak. Az autó, és így a karosszéria fejlődésével azonban egyre jobban letisztult az autók formavilága, és kialakult az autó általános, dobogószerű formája: elől a motortér az első tengellyel, középen a magasabb ablakos utastér, majd a végén a motortérrel megegyező magasságú, de rövidebb csomagtartó a hátsó tengellyel, ami a stabilitás miatt belóg az utastér alá is.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. Jellemzően presztízskérdés volt, hogy a kimagasló egzisztenciával rendelkező emberek, politikusok, magas beosztású vezetők ilyen közlekedési eszközzel közlekedjenek. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A Limo King-ről

Cégünk limuzin kölcsönzést általában esküvőkre, évfordulókra, bankettekre, leánybúcsúkra és legénybúcsúkra vállal. Majd 2 évtizede óta foglalkozik limuzinok bérbeadásával azért, hogy Te  is átélhesd azt az élményt, ami korábban csak az elit körök kiváltsága volt. Jelenleg 10 féle különböző autóval állunk a rendelkezésedre. Az autók, mind külsőleg mind belsőleg eltérő felszereltségűek, amelyről részletesen a képekre kattintva tájékozódhatsz. Gépparkunk állandó bővítés és fejlesztés alatt áll, hogy lépést tudjunk tartani a divattal és változó igényekkel. Ezáltal elmondhatjuk, hogy minden eseményre tudunk alkalomhoz illő limuzint biztosítani bérlőink számára.

Küldetésünknek tekintjük, hogy egy még tökéletesebb, maradandóbb élményt nyújthassunk, hogy az egyéni igényeket pedig maximálisan kielégíthessük! Sofőrjeink kiválasztásakor törekedtünk arra, hogy mind szakmailag és emberileg is alkalmasak legyenek a poszt betöltésére, kedvességükkel, szakmai hozzáértésükkel tökéletesen kiegészítik azt általunk nyújtott szolgáltatásokat. Kérdésed támadt? Ha szeretnél további információt a szolgáltatásokról, árakról hívj minket bizalommal!